Autodemontage- en garagebedrijf De Ooyevaar B.V.

Bent u op zoek naar auto-onderdelen, reparatie van uw auto of een schadeauto en dit voor een goede prijs?
Dan biedt De Ooyevaar B.V. de oplossing voor wat u zoekt met een volledig geautomatiseerd magazijn vol kwalitatief goede, gebruikte onderdelen en een goed geoutilleerde garage met ervaren monteurs tegen een betaalbare en vooraf afgesproken prijs.

Hoe is het begonnen?
Lowie Hoedt Sr. is in 1984 begonnen met de overname van een klein autodemontagebedrijf in Oosterblokker NH. Al snel bleek deze locatie te klein en heeft hij een groot terrein op het Industrieterrein Gildenweg te Blokker gekocht. Inmiddels is dit uitgegroeid tot het grootste en modernste autodemontagebedrijf in Noord-Holland.

Hoe gaat De Ooyevaar B.V. te werk?
Demontage auto’s – “donorauto’s” – worden in een speciaal hiervoor ingerichte werkplaats gedemonteerd en beoordeeld (volgens de KZD*** richtlijnen) door ervaren auto-demonteurs waarna de onderdelen worden ondergebracht in ons geautomatiseerde magazijn. Verder hebben wij op ons uitgebreide buitenterrein nog vele auto’s staan waar ook nog bruikbare delen aan kunnen zitten.

kzd-3
KZD*** is de hoogste Stiba erkenning (de Nederlandse brancheorganisatie voor voertuigdemontagebedrijven) voor onderdelenleveranciers.

Alles is terug te vinden via onze site en de onderdelenlijn.

Wij bezorgen met eigen dienst, NL Logistics of PostNL.
U bent natuurlijk ook van harte welkom om het zelf af te komen halen.

logo-arn
Daarnaast recyclen wij vele voertuigen waarbij wij te werk gaan volgens de strenge richtlijnen van de ARN (Auto Recycling Nederland) waarbij wij het milieu hoog in het vaandel hebben staan.